Overhallafjøs

Komplette landbruksbygg

GB-entreprenør AS er en av fire eierbedrifter i Overhalla Fjøs AS.

Gjennom samarbeid med Skogmo Tre AS, Overhalla Betongbygg AS og Overhalla hus AS leverer vi komplette byggløsninger for alle landbruksbygg. Vi er alle eksperter på vårt fagfelt og dette kommer deg som kunde til gode. 

Resultatet av flere års samarbeid gjør at vi kan levere ferdig landbruksbygg på kort byggetid.

En stor fordel med Overhalla Fjøs AS er at du slipper å forholde deg til flere aktører underveis i byggeprosessen. Sammen gir vi en fast pris på hele bygget og tar ansvaret for tegningsunderlag og alle grensesnitt mellom entreprisene. 

Dette gir en forutsigbar byggeprosess og sikrer deg mot overraskelser og ekstrakostnader. Her blir det som avtalt.

Les mer om Overhalla Fjøs AS her: https://overhallafjos.no/

Vi har hatt et tett samarbeid med GB-entreprenør i lang tid. De siste 12 årene har vi samarbeidet under konseptet Overhallafjøs. GB-entreprenør er et innovativt firma med solide og langsiktige verdier der kunden er i fokus.

Arnt Ove Amdal

Overhalla Betongbygg

Vi har et 20 år langt samarbeid med GB-entreprenør som leverandør til dem. Vi har også vært kunde hos dem, der de har utført betongarbeid ved vårt anlegg på Skogmo. De er løsningsorientert, pålitelig og enkle å forholde seg til. Vi satser på et langvarig og godt samarbeid med dem videre framover.

Arnt Ove Nordahl

Namdal Betong & Plast

Jeg hadde GB-entreprenør til betongarbeider på et fjøstilbygg for melkeku. Jeg opplevde hele byggeprosessen fra planlegging til ferdigstillelse som veldig god og enkel.

Sverre Lilleberre

God dialog gjennom hele prosessen fra tilbudsgrunnlag til ferdigstilling. Kort tjenestevei gjør at samkjøring med andre fag går smidig og etter planen. Samt at Nils har et sterkt ønske om at vi som kunder skal bli fornøyd.

Johan Valskrå

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!