Om oss

20 års erfaring innen betong

Vi har lang og solid erfaring innen betongarbeid til alle typer bygg innenfor landbruk og andre næringsbygg. Vår kompetanse på plasstøpte betongkonstruksjoner gjør oss til en trygg samarbeidspartner for alle typer betongarbeid som f.eks. oppdrettsnæringen.

GB entreprenør har over 20 års erfaring innen betong. Vi stiller med ingeniører med bred prosjekteringserfaring. Ute på byggeplass har vi rutinerte Baser og topp motiverte fagarbeidere. Dette gjør at vi er garantert en byggeprosess med kvalitet i fokus og et bra sluttprodukt.

Vi vet at byggetid betyr mye for våre kunder, vi utarbeider derfor stramme fremdriftsplaner som sikrer effektiv gjennomføring av prosjekter.

For oss er det viktig med utstyr som duger til jobben, vi har derfor det nyeste innen maskiner, forskaling og verktøy. Med en moderne utstyrspark og 20 ansatte som virkelig kan faget er vi rustet for de fleste jobber.

Dine ønsker og behov som kunde er det viktigste for oss i et prosjekt. God kommunikasjon med kunde gjennom hele prosessen er avgjørende for begge parter.

Med dine ønsker og krav i fokus gjør vi en jobb du er fornøyd med, og som vi kan være stolte av!

GB- Entreprenør har sentral godkjenning for prosjektering i tiltaksklasse 1.

Det hele startet i 1996, fire hender en gravemaskin og en gammel Volvo lastebil. Den første tiden jobbet vi innen grøftearbeid og graving på tomter. Men vi fikk raskt forespørsel om vi ikke kunne ta unna betongjobben og når vi først var på tomta.

“Det var klart vi kunne, men vi hadde ikke kompetanse på området” - Ketil Heglum

Tredjemann ble derfor hentet inn laget og GB-entreprenør ble stiftet i 1998. Derfra beveget vi oss raskt opp fra grøfta og spesialiserte oss på betong.

Tomas Heglum
Tomas Heglum
Daglig leder / konstruktør
Tlf: 971 56135
E-post: tomas@gbetong.no
Svein Erik Heglum
Svein Erik Heglum
Salg
Tlf: 402 16802
E-post: svein.erik@gbetong.no
Magnus Toresen
Magnus Toresen
Prosjektleder
Tlf: 416 48405
E-post: magnus@gbetong.no
20210111_095654
Andreas Knutsen
Prosjektleder
Tlf: 993 35527
E-post: andreas@gbetong.no

Vi har hatt et tett samarbeid med GB-entreprenør i lang tid. De siste 12 årene har vi samarbeidet under konseptet Overhallafjøs. GB-entreprenør er et innovativt firma med solide og langsiktige verdier der kunden er i fokus.

Arnt Ove Amdal

Overhalla Betongbygg

Vi har et 20 år langt samarbeid med GB-entreprenør som leverandør til dem. Vi har også vært kunde hos dem, der de har utført betongarbeid ved vårt anlegg på Skogmo. De er løsningsorientert, pålitelig og enkle å forholde seg til. Vi satser på et langvarig og godt samarbeid med dem videre framover.

Arnt Ove Nordahl

Namdal Betong & Plast

Jeg hadde GB-entreprenør til betongarbeider på et fjøstilbygg for melkeku. Jeg opplevde hele byggeprosessen fra planlegging til ferdigstillelse som veldig god og enkel.

Sverre Lilleberre

God dialog gjennom hele prosessen fra tilbudsgrunnlag til ferdigstilling. Kort tjenestevei gjør at samkjøring med andre fag går smidig og etter planen. Samt at Nils har et sterkt ønske om at vi som kunder skal bli fornøyd.

Johan Valskrå

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!