Plansilo

Våre plansiloer er plasstøpte

Fordelen med en plasstøpt plansilo er du som kunde får stor valgfrihet med henhold til størrelse og fleksibilitet på bygget. Våre plansiloer kan leveres med et eller flere kammer til konkurransedyktige priser tilpasset dine behov for lagringsplass.

Med plasstøp sikrer vi en tett og solid konstruksjon og leverer ferdig bygg på svært kort   tid.

Ønsker du en effektiv, enkel og vedlikeholdsfri silodrift så er plansilo det rette for deg.

  • I en plansilo får du full utnyttelse av plassen og du kommer raskt til for tømming av lass.
  • Høy kvalitet. Vi bruker kun de beste materialer i vår byggeprosess og er svært opptatt av kvalitet i alle ledd på det vi leverer.
  • Lang levetid. Betong har lang levetid og krever lite vedlikehold.

Plansilo er en kostnadseffektiv oppbevaringsmåte.

  • Plansilo senker kostnadene knyttet til lagring og konservering av for.
  • Kutt kostnader på plast og reduser mengden plastavfall. Plansilo er bedre for miljøet og lommeboka.

Hvis ønskelig kan vi arrangere befaring på plansiloer fra GB-Entreprenør som er i drift i dag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om våre plansiloer eller et uforpliktende tilbud.

Vi har hatt et tett samarbeid med GB-entreprenør i lang tid. De siste 12 årene har vi samarbeidet under konseptet Overhallafjøs. GB-entreprenør er et innovativt firma med solide og langsiktige verdier der kunden er i fokus.

Arnt Ove Amdal

Overhalla Betongbygg

Vi har et 20 år langt samarbeid med GB-entreprenør som leverandør til dem. Vi har også vært kunde hos dem, der de har utført betongarbeid ved vårt anlegg på Skogmo. De er løsningsorientert, pålitelig og enkle å forholde seg til. Vi satser på et langvarig og godt samarbeid med dem videre framover.

Arnt Ove Nordahl

Namdal Betong & Plast

Jeg hadde GB-entreprenør til betongarbeider på et fjøstilbygg for melkeku. Jeg opplevde hele byggeprosessen fra planlegging til ferdigstillelse som veldig god og enkel.

Sverre Lilleberre

God dialog gjennom hele prosessen fra tilbudsgrunnlag til ferdigstilling. Kort tjenestevei gjør at samkjøring med andre fag går smidig og etter planen. Samt at Nils har et sterkt ønske om at vi som kunder skal bli fornøyd.

Johan Valskrå

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!