Om oss

Det hele startet i 1996.  Magnus Toresen hadde en gravemaskin, Ketil Heglum hadde en gammel Volvo lastebil. Sammen skulle de jobbe med grøftarbeid og graving på tomter.  De fikk raskt forespørsel om de ikke kunne ta unna betongjobben og når de først var på tomten.  «Det var klart vi kunne, men vi hadde ikke noe kompetanse på området» – Ketil  Heglum.  Da dukket Karl Morten Mathisen opp som fagmann. Vinteren 1998 ble Grunn og Betong AS stiftet av disse tre.

Spoler vi raskt frem til i dag, 20 år etter. Så har vi beveget oss opp og bort fra grøfta, og spesialisert oss på betong. Vi jobber i dag med alt innen betongarbeid, med hoveddelen av vår kjernevirksomhet innen landbruk og oppføring av landbruksbygg. Vårt arbeidsområde strekker seg fra deler av Nordland til helt sør i Trøndelag og ut på Møre.

For å kunne tilby våre kunder det beste innen betong er vi avhengig av en moderne utstyrspark. Det er derfor viktig for oss å ha det nyeste innen forskaling, maskiner og verktøy. Vi er i dag 20 ansatte og en lærling. For oss er kompetanse en selvfølge og vi oppfordrer alle våre ansatte til å ta fagbrev og etterutdanning. Det settes også av tid til nødvendig kursing i en travel arbeidshverdag.

God kontakt med kunden gjennom byggeprosessen er viktig for oss. Tett oppfølgning gjennom hele prosjektet gjør at vi lærer oss å kjenne og forstå kundens behov. Våre bygg leveres med kort byggetid, god kvalitet og et godt resultat. Med 20 års erfaring innen betong så vet vi tross alt hva vi driver med.

SKOGMO INDUSTRIPARK

Vi er også med i Skogmo Industripark, som er et utviklingsselskap for felles interesser for bedriftene i nærområdet. Selskapet er eid av nesten 30 av bedriftene lokalisert i industriområdet, og passerte i 2007 1. milliard i samlet omsetning.

For vår del bidrar samarbeidet til at vi både har tyngde og balanse dersom utfordrende faglige spørsmål skal avgjøres. Siden mange av bedriftene også har betongarbeider og betongbygg som hovedmarked, gir det oss større muligheter for å være konkurransedyktige både på pris og byggetid.

Les mer om Skogmo Industripark på www.skogmoindustripark.no.

 

 • people image

  Svein Erik Heglum

  Salgsleder
  Tlf: 40216802
 • people image

  Ketil E Heglum

  Daglig leder
  Tlf: 92685250
 • people image

  Magnus Toresen

  Prosjektleder
  Tlf: 41648405
 • people image

  Tomas Heglum

  Driftsleder
  Tlf: 97156135
 • people image

  Andreas Knutsen

  Bas
 • people image

  Nils Bakken

  Bas