Renovering

Vi vet hva som må til

I forbindelse med utbygging er det ofte behov for renovering av eksisterende bygg.

Her kan vi bidra. Vi har god kompetanse på fjøs, og vet hva som må til for å løfte et eksisterende bygg opp på det nødvendige nivået.

GB-entreprenør AS kan bistå med:

  • Befaring. Det er smart å få fagfolk til å se på bygget ditt. Vi tar gjerne en befaring sammen deg.
  • Regne fastpris. Få fastpris på jobben og unngå ubehagelige overraskelser når jobben er gjort.
  • Rådgiving på løsninger eventuelt sammen med fjøsplanlegger. Vær sikker på at det er den beste løsningen for ditt fjøs som planlegges.
  • Prosjektering. GB-Entreprenør har bred erfaring innen prosjektering.

Vi har hatt et tett samarbeid med GB-entreprenør i lang tid. De siste 12 årene har vi samarbeidet under konseptet Overhallafjøs. GB-entreprenør er et innovativt firma med solide og langsiktige verdier der kunden er i fokus.

Arnt Ove Amdal

Overhalla Betongbygg

Vi har et 20 år langt samarbeid med GB-entreprenør som leverandør til dem. Vi har også vært kunde hos dem, der de har utført betongarbeid ved vårt anlegg på Skogmo. De er løsningsorientert, pålitelig og enkle å forholde seg til. Vi satser på et langvarig og godt samarbeid med dem videre framover.

Arnt Ove Nordahl

Namdal Betong & Plast

Jeg hadde GB-entreprenør til betongarbeider på et fjøstilbygg for melkeku. Jeg opplevde hele byggeprosessen fra planlegging til ferdigstillelse som veldig god og enkel.

Sverre Lilleberre

God dialog gjennom hele prosessen fra tilbudsgrunnlag til ferdigstilling. Kort tjenestevei gjør at samkjøring med andre fag går smidig og etter planen. Samt at Nils har et sterkt ønske om at vi som kunder skal bli fornøyd.

Johan Valskrå

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!