Næringsbygg

Kvalitet i alle ledd

GB-entreprenør har lang erfaring som leverandør av betongarbeid inn i større byggeprosjekter.

Vi kan levere tilbud på deler av større bygg til totalentreprenører. Skal du sette opp næringsbygg kan vi tilby komplett betongleveranse på alt fra garasjeanlegg til større bygg.

I GB-entreprenør er vi godt rustet for de fleste jobber og tar utfordringer på strak arm. Vår moderne utstyrspark er rigget for både større prosjekt og de mindre jobber. Vi leverer jobben slik dere vil ha den.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd i bedriften, også hos de ansatte. Med flere erfarne Baser og arbeidslag ute på byggeplass leverer vi kvalitet til avtalt tid.

Vi har flere gode referansebygg hvor vi har levert deler av eller hele betongjobben. Ønsker dere tilbud på en jobb, ta gjerne kontakt med oss.

Vi har hatt et tett samarbeid med GB-entreprenør i lang tid. De siste 12 årene har vi samarbeidet under konseptet Overhallafjøs. GB-entreprenør er et innovativt firma med solide og langsiktige verdier der kunden er i fokus.

Arnt Ove Amdal

Overhalla Betongbygg

Vi har et 20 år langt samarbeid med GB-entreprenør som leverandør til dem. Vi har også vært kunde hos dem, der de har utført betongarbeid ved vårt anlegg på Skogmo. De er løsningsorientert, pålitelig og enkle å forholde seg til. Vi satser på et langvarig og godt samarbeid med dem videre framover.

Arnt Ove Nordahl

Namdal Betong & Plast

Jeg hadde GB-entreprenør til betongarbeider på et fjøstilbygg for melkeku. Jeg opplevde hele byggeprosessen fra planlegging til ferdigstillelse som veldig god og enkel.

Sverre Lilleberre

God dialog gjennom hele prosessen fra tilbudsgrunnlag til ferdigstilling. Kort tjenestevei gjør at samkjøring med andre fag går smidig og etter planen. Samt at Nils har et sterkt ønske om at vi som kunder skal bli fornøyd.

Johan Valskrå

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!