Jobb & lærlinger

JOBB HOS OSS

Vi er offensive og satser i tiden fremover. I den anledning er vi nå på jakt etter gode medarbeidere som kan bidra til fortsatt utvikling.

Vi er en betongentreprenør med hovedfokus innen nærings- og landbruksbygg. Vårt markedsområde er Nord-Trøndelag og søndre del av Nordland.

HVA VI SER ETTER

Vi ønsker å ha en arbeidsstokk bestående av medarbeidere med god arbeidsmoral og evne til å arbeide i team.

Riktig fagmessig egenskaper veier tungt, men vi vurderer også de personlige egenskapene nøye når vi skal rekruttere. Samarbeidsevne og humør er en våre suksessfaktorer, og noe vi anser som meget viktig.

HVA VI TILBYR

Hos oss vil du få utfordrende arbeidsoppgaver i en bedrift som stadig er i utvikling. Vi ønsker å være ledende i vårt marked, og det betinger at vi satser og er med på utviklingen som følger bransjen.

Vi krever at våre ansatte tar ansvar og yter etter beste evne, men vi tror også på å belønne gode resultater. Derfor tilbyr vi gode betingelser, med konkurransedyktig lønn og gode bonusordninger.

Vi er medlem av Skogmo Industripark, og er en del av et stort og bredt fagmiljø. Det holdes jevnlig kurs og seminarer for medlemsbedrifter, og dette vil sikre din mulighet til både faglig og personlig utvikling.

 

LÆRLINGER

Vi er en godkjent lærebedrift og har siden starten i 1998 hatt flere lærlinger igjennom hos oss. Noen jobber fortsatt i bedriften, og flesteparten er fortsatt i bransjen.

Vi har som mål å ha lærlinger også i fremtiden for å sikre vår egen, og bransjens rekruttering.

Skulle du være interessert i en lærlingeplass hos oss, eller bare ønsker litt mer informasjon, ta kontakt med Magnus eller Ketil.